Saffierhoven 2, 3162 PC Rhoon
Direct aanmelden

Over ons

Home > Over ons

20+ 

Jaar ervaring
Over ons

Autorijschool Janmo

We gaan lessen op een moment dat jou het beste uitkomt. In een automaat of handgeschakelde auto, jouw keuze. Als je wil beginnen, kun je snel van start. Door onze efficiënte planning durven wij te zeggen: Vandaag aanmelden = snel je proefles. Start dus snel met je rijlessen. 

Deskundige instructeurs. Onze deskundige instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben meerdere certificaten. Daardoor haal jij sneller en beter je rijbewijs. 

Korte wachttijden. Vandaag aanmelden, snel je proefles. Je kunt bij ons binnen no time beginnen om je rijbewijs te halen. Vraag dus snel je rijlessen aan.
Betaalbare rijlessen
Rijles handgeschakeld
Ervaren instructeurs
Nederlands/Engels
Termijnbetalingen
M/V instructeurs
Rijles in automaat
Start meteen...
CBR GEREGISTREERD

Ga veilig op weg. Start goed. Dat leer je bij Rijschool Janmo.

Je kunt bij ons lessen in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de IJssel, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en omgeving. Bij Rijschool Janmo helpen wij jou snel je vrijheid helpen halen. Onze deskundigen zijn heel vriendelijk en sterk. Daardoor kun jij sneller je rijbewijs halen.
Tevreden cursisten:
Driving
98%
Start meteen...
Reviews

Onze Reviews!

Judith Guds
Judith Guds
2023-08-28
Toppers! Ik heb jaren verkeerde rij technieken toegepast waardoor het moeilijk was deze af te leren en de juiste aan te leren. Hierdoor lukte het steeds niet om te slagen voor het praktijk examen. Dankzij de top instructies en rij oefeningen van Rijschool Janmo ben ik nu eindelijk geslaagd. Thank you Rijschool Janmo!!
Celine Michel
Celine Michel
2023-08-18
Ik was zeer tevreden met de vriendelijke instructeurs, het waren lessen waarbij je een hoop leert. Ben netjes in één keer geslaagd en raad deze rijschool zeker aan
Curry Munch
Curry Munch
2023-07-20
Professioneel en houdt zichzelf bij met cursussen en een goede sfeer in de auto. Aanrader.
Audrey Lizbeth Quinland
Audrey Lizbeth Quinland
2023-06-16
Kan deze rijschool zeker aanraden. Ben in 1x geslaagd. Zeer goede instructeur met heel veel geduld.
Jazzy LP
Jazzy LP
2023-06-15
Echt een aanrader! De rijlessen heb ik als heel fijn ervaren, er werd altijd rustig en duidelijk uitleg gegeven. De sfeer tijdens de lessen was altijd heel ontspannen. Top rijschool en top instructeur!
Irena Zapata
Irena Zapata
2023-05-23
Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Janmo en het was de beste beslissing. Ik heb zoveel nieuwe en goeie handelingen, manoeuvres en tips ontvangen die ervoor hebben gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd. Apart van dat waren de rijlessen altijd super gezellig en leuk. Deze rijschool is echt een aanrader.
Veerle Radstake
Veerle Radstake
2023-05-19
Faisel is een zeer goede instructeur met ervaring. Hij communiceert met de leerling op een rustige, fijne en ook duidelijke manier. Er hangt een goede sfeer in de auto. Ik raad rijschool Janmo zeker aan !
Annelie de Raaf
Annelie de Raaf
2023-05-17
Prettige en goede rijlessen gehad. A.d.h.v. RIS-methode in 1 keer geslaagd voor het rij-examen! Erg blij met de keus voor deze goede, professionele rijschool!
Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Rijles in de regio's

Rhoon
Barendrecht
Poortugaal
Spijkenisse
Rotterdam
Ridderkerk
Heerjansdam

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:    08:00-19:00  uur
Zaterdag:                           Op afspraak
Zondag:                              Gesloten 
starusers