Saffierhoven 2, 3162 PC Rhoon
Direct aanmelden

Rijden met Autisme en ADHD

Onze locatie

Saffierhoven 2, 3162 PC Rhoon

E-mail ons op

info@janmo.nl

Bel ons op

06 17397357

Rijschool nummer

8158U7

Autisme en ADHD en autorijden

Mensen met autisme, ADHD of vergelijkbare aandoeningen kunnen net zo goed autorijden als iedereen, maar door een iets andere manier van informatie verwerken in hun hersenen is het niet zo vanzelfsprekend om het te leren. Met de juiste hulp tijdens de rijlessen is het gelukkig wel mogelijk om het rijbewijs te halen!

Erkende instructeurs

Bij Rijschool Janmo geloven we dat iedereen het rijbewijs moet kunnen halen, dus hebben wij onze instructeurs opgeleid tot erkend instructeur voor mensen met autisme of ADHD. Deze instructeurs hebben speciale trainingen gevolgd en kennen protocollen om op een autisme- en ADHD-vriendelijke manier les te geven.
Start rijles met Autisme of ADHD

Lesprijs

Bij Rijschool Janmo zijn de lesprijzen voor iedereen hetzelfde, dus je betaalt niets extra. Dat vinden wij wel zo eerlijk, aangezien niemand kiest voor een aandoening.

Stel je vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Judith Guds
Judith Guds
2023-08-28
Toppers! Ik heb jaren verkeerde rij technieken toegepast waardoor het moeilijk was deze af te leren en de juiste aan te leren. Hierdoor lukte het steeds niet om te slagen voor het praktijk examen. Dankzij de top instructies en rij oefeningen van Rijschool Janmo ben ik nu eindelijk geslaagd. Thank you Rijschool Janmo!!
Celine Michel
Celine Michel
2023-08-18
Ik was zeer tevreden met de vriendelijke instructeurs, het waren lessen waarbij je een hoop leert. Ben netjes in één keer geslaagd en raad deze rijschool zeker aan
Curry Munch
Curry Munch
2023-07-20
Professioneel en houdt zichzelf bij met cursussen en een goede sfeer in de auto. Aanrader.
Audrey Lizbeth Quinland
Audrey Lizbeth Quinland
2023-06-16
Kan deze rijschool zeker aanraden. Ben in 1x geslaagd. Zeer goede instructeur met heel veel geduld.
Jazzy LP
Jazzy LP
2023-06-15
Echt een aanrader! De rijlessen heb ik als heel fijn ervaren, er werd altijd rustig en duidelijk uitleg gegeven. De sfeer tijdens de lessen was altijd heel ontspannen. Top rijschool en top instructeur!
Irena Zapata
Irena Zapata
2023-05-23
Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Janmo en het was de beste beslissing. Ik heb zoveel nieuwe en goeie handelingen, manoeuvres en tips ontvangen die ervoor hebben gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd. Apart van dat waren de rijlessen altijd super gezellig en leuk. Deze rijschool is echt een aanrader.
Veerle Radstake
Veerle Radstake
2023-05-19
Faisel is een zeer goede instructeur met ervaring. Hij communiceert met de leerling op een rustige, fijne en ook duidelijke manier. Er hangt een goede sfeer in de auto. Ik raad rijschool Janmo zeker aan !
Annelie de Raaf
Annelie de Raaf
2023-05-17
Prettige en goede rijlessen gehad. A.d.h.v. RIS-methode in 1 keer geslaagd voor het rij-examen! Erg blij met de keus voor deze goede, professionele rijschool!
Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Rijles in de regio's

Rhoon
Barendrecht
Poortugaal
Spijkenisse
Rotterdam
Ridderkerk
Heerjansdam

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:    08:00-19:00  uur
Zaterdag:                           Op afspraak
Zondag:                              Gesloten