Saffierhoven 2, 3162 PC Rhoon
Direct aanmelden
Al meer dan 20 jaar ervaring

Autorijschool Maasland

Als je wil beginnen, kun je snel van start. Door onze efficiënte planning durven wij te zeggen: Vandaag aanmelden = snel je proefles. Start dus snel met je rijlessen. We gaan lessen op een moment dat jou het beste uitkomt. In een automaat of handgeschakelde auto, jouw keuze. Rijschool Janmo, Autorijschool Maasland.

Stel je vraag?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Over ons.

Wie zijn wij?

Ga veilig op weg. Start goed. Dat leer je bij Rijschool Janmo. Deskundige instructeur
Onze deskundige instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben meerdere certificaten. Daardoor haal jij sneller en beter je rijbewijs. Korte wachttijd Vandaag aanmelden, snel je proefles. Je kunt bij ons binnen no time beginnen om je rijbewijs te halen. Vraag dus snel je rijlessen aan. Autorijschool Maasland.

CBR 
Geregistreerd

Je kunt bij ons lessen in Rhoon, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Krimpen aan de IJssel, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en omgeving.

Goede 
Instructeurs

Bij Rijschool Janmo helpen wij jou snel je vrijheid helpen halen. Onze deskundigen zijn heel vriendelijk en sterk. Daardoor kun jij sneller je rijbewijs halen.
Nu aanmelden...
Prijzenplan.

Onze Pakketten!

Losse rijles

We bieden veel opties.
€42,-

per les

1 rijles van 50 minuten
Incl. Praktijkexamen
Tussentijdse toets
NU BOEKEN!

Basispakket

We bieden veel opties.
€678,-

pakket

10 rijlessen van 50 min
Incl. Praktijkexamen
Tussentijdse toets
START METEEN

Starterspakket

We bieden veel opties.
€1098,-

pakket

20 rijlessen van 50 min
Incl. Praktijkexamen
Tussentijdse toets
SCHRIJF JE IN

Totaalpakket

We bieden veel opties.
€1716,-

pakket

30 rijlessen van 50 minuten
Incl. Praktijkexamen
Tussentijdse toets
MELD JE NU AAN!

Totaal+ pakket

We bieden veel opties.
€2136,-

pakket

40 rijlessen van 50 min
Incl. Praktijkexamen
Tussentijdse toets
WACHT NIET LANGER

Aanvullende opties

We bieden veel opties.
1 losse rijles (50 min.) €42,-
B-examen * €258,-
B-examen* Tussentijdse toets €198,-
B-examen* Faalangst €313,-
B-examen* NOR (staatsexamen) €288,-
BR Rijvaardigheid Test €258,50
Rijtest medisch via het CBR
* LET OP!! Voor en na rijden examen tussentijdse toets of B examen kosten € 84,-
Over ons

Autorijschool Janmo

We gaan lessen op een moment dat jou het beste uitkomt. In een automaat of handgeschakelde auto, jouw keuze. Als je wil beginnen, kun je snel van start. Door onze efficiënte planning durven wij te zeggen: Vandaag aanmelden = snel je proefles. Start dus snel met je rijlessen. Autorijschool Maasland.
 
Deskundige instructeurs. Onze deskundige instructeurs zijn gekwalificeerd en hebben meerdere certificaten. Daardoor haal jij sneller en beter je rijbewijs. 

Korte wachttijden. Vandaag aanmelden, snel je proefles. Je kunt bij ons binnen no time beginnen om je rijbewijs te halen. Vraag dus snel je rijlessen aan.
Betaalbare rijlessen
Rijles handgeschakeld
Ervaren instructeurs
Nederlands/Engels
Termijnbetalingen
M/V instructeurs
Rijles in automaat
Start meteen...

20+ 

Jaar ervaring
+31 (0)6-173 973 57

Iets niet duidelijk? 
Neem vandaag nog contact op

Wat is de wachttijd voordat je kan starten met het volgen van rijlessen?

Wij hebben deskundige instructeurs die je bijna meteen kunnen ontvangen. Door onze efficiënte planning is er amper wachttijd bij Rijschool Janmo. Na de intake kun je snel beginnen met je autorijlessen.

Kan ik in het weekend en 's avonds lessen?

Ja. Wij beginnen om 8:00 uur en werken tot 20:00 uur. Ook geven wij les in het weekend op zaterdag. Indien je op maandag examen hebt en je wilt graag op zondag lessen, dan maken wij dat ook mogelijk.

Ik heb al rijervaring via een andere rijschool, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Jazeker. Wij bieden rijopleiding voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de proefrijles kijken we naar je niveau zodat je meteen door kunt gaan met wat bij jou past.

Is er een vrouwelijke instructeur?

Jazeker! Wij hebben deskundige instructeurs die je bijna meteen kunnen ontvangen. Zowel vrouwen als mannen. Je kunt je voorkeur doorgeven voordat je de intake gaat krijgen. Door onze efficiënte planning is er geen wachttijd bij Rijschool Janmo. Na de intake kun je meteen beginnen met je autorijlessen.

Kan ik in mijn eigen tempo bij jullie rijlessen?

Absoluut. Bij Rijschool Janmo sta jij centraal. Jij bepaalt zelf hoe vaak je wilt lessen en in welk tempo jij je rijbewijs wilt halen.

Hoe lang duurt de rijopleiding?

De duur van je rijopleiding is afhankelijk van het benodigde aantal rijlessen die je zult hebben en je beschikbaarheid voor de rijlessen. We kunnen een goede schatting maken bij je intake.

In welke auto krijg ik les?

Je kunt kiezen uit een handgeschakelde auto of een automaat. Je krijgt les in een Volkswagen Polo (2021). Hij is zeer makkelijk te besturen en overzichtelijk. De leswagen is milieuvriendelijk en o.a. uitgerust met een start-stop systeem. Het navigatiesysteem zal ook gebruikt worden tijdens de rijlessen.

Kan ik ook les krijgen in een automaat?

Jazeker, beide kan bij ons. Je kunt kiezen uit een handgeschakelde auto of een automaat. Klik hier voor meer informatie over rijlessen in een automaat.

In welke regio kan ik rijlessen krijgen?

Je kunt bij ons lessen in Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de IJssel, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en omgeving.

Staat jouw woonplaats niet hiertussen? Neem dan even contact op, we denken graag met je mee.

Moet je de hele rijopleiding/pakket in 1x betalen?

Nee. Wanneer je een pakket koopt bij Rijschool Janmo, dan geven wij de mogelijkheid om het bedrag van je rijlespakket in termijnen af te lossen. Dit kan alleen in overleg en na goedkeuring. Wij rekenen ook geen rente! Mocht blijken dat je met minder rijlessen klaar bent voor het examen, betalen wij je te veel betaalde rijlessen terug.

Hoe kan ik mijn slagingskans verhogen?

Als je sneller en beter voorbereid je rijexamen wil halen, dan is het slim om dat via de RIS-methode te doen. Wat dat inhoudt, leggen we je graag hier uit.

Ik heb Autisme en/of ADHD, kan ik ook rijlessen krijgen?

Absoluut. Bij Rijschool Janmo zijn al onze instructeurs opgeleid tot erkend instructeur voor mensen met autisme of ADHD. Deze instructeurs hebben speciale trainingen gevolgd en kennen protocollen om op een autisme- en ADHD-vriendelijke manier les te geven. Je betaalt hier niets extra voor. Klik hier voor meer informatie.

Hoe kan ik een machtiging of gezondheidsverklaring afgeven?

Als je wilt afrijden, moet je een machtiging en gezondheidsverklaring afgeven. Dat kun je via het CBR doen door hier te klikken.

Machtiging

Gezondheidsverklaring
Reviews

Onze Reviews!

Judith Guds
Judith Guds
2023-08-28
Toppers! Ik heb jaren verkeerde rij technieken toegepast waardoor het moeilijk was deze af te leren en de juiste aan te leren. Hierdoor lukte het steeds niet om te slagen voor het praktijk examen. Dankzij de top instructies en rij oefeningen van Rijschool Janmo ben ik nu eindelijk geslaagd. Thank you Rijschool Janmo!!
Celine Michel
Celine Michel
2023-08-18
Ik was zeer tevreden met de vriendelijke instructeurs, het waren lessen waarbij je een hoop leert. Ben netjes in één keer geslaagd en raad deze rijschool zeker aan
Curry Munch
Curry Munch
2023-07-20
Professioneel en houdt zichzelf bij met cursussen en een goede sfeer in de auto. Aanrader.
Audrey Lizbeth Quinland
Audrey Lizbeth Quinland
2023-06-16
Kan deze rijschool zeker aanraden. Ben in 1x geslaagd. Zeer goede instructeur met heel veel geduld.
Jazzy LP
Jazzy LP
2023-06-15
Echt een aanrader! De rijlessen heb ik als heel fijn ervaren, er werd altijd rustig en duidelijk uitleg gegeven. De sfeer tijdens de lessen was altijd heel ontspannen. Top rijschool en top instructeur!
Irena Zapata
Irena Zapata
2023-05-23
Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Janmo en het was de beste beslissing. Ik heb zoveel nieuwe en goeie handelingen, manoeuvres en tips ontvangen die ervoor hebben gezorgd dat ik in 1x ben geslaagd. Apart van dat waren de rijlessen altijd super gezellig en leuk. Deze rijschool is echt een aanrader.
Veerle Radstake
Veerle Radstake
2023-05-19
Faisel is een zeer goede instructeur met ervaring. Hij communiceert met de leerling op een rustige, fijne en ook duidelijke manier. Er hangt een goede sfeer in de auto. Ik raad rijschool Janmo zeker aan !
Annelie de Raaf
Annelie de Raaf
2023-05-17
Prettige en goede rijlessen gehad. A.d.h.v. RIS-methode in 1 keer geslaagd voor het rij-examen! Erg blij met de keus voor deze goede, professionele rijschool!
Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen. Wij staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt.

Rijles in de regio's

Rhoon
Barendrecht
Poortugaal
Spijkenisse
Rotterdam
Ridderkerk
Heerjansdam

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:    08:00-19:00  uur
Zaterdag:                           Op afspraak
Zondag:                              Gesloten 
staruserscar